Entrepriser

Steen Jørgensen El-installation A/S er en alsidig elinstallatør virksomhed, der er opdelt i en servicedel og en entreprisedel.

Vi udfører alle former for opgaver inden for vores branche og påtager os også større opgaver som fagentreprenør. Vi er hoved- og totalentreprenørens professionelle samarbejdspartner, der er med lige fra projektering over rådgivning og til til montering og installation.

Erfaring fra større byggesager

Vi har erfaring som underentreprenør fra mange større byggesager, hvor vi har stået for alle elektriske installationer i blandt andet boligblokke, kontorlokaler og lagerhaller.

Et af vores absolutte specialer lægger inden for el installationer i fredede bygninger. Her er det yderst vigtigt være ekstra skånsom og forsigtig, når arbejdet udføres.

Vores erfaring er ikke kun indhentet i Danmark, vi har også udført omfattende arbejder i både Norge og Sverige for større entreprenører.

Kvalitet der holder

Hos Steen Jørgensen El-installation A/S har vi en bred kundekreds og kan bryste os af, at mange af vores kunder kontakter os igen og igen, når deres el-problem skal løses. Dette vidner om, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten, når vi udfører vores arbejde.

Kun det bedste produkt er godt nok til vores kunder. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud. Kontakt os for at høre mere om vores tilbud og service.

Kontakt os på tlf. 96 79 10 00.