Firmaprofil

Steen Jørgensen El-Service ApS blev grundlaget i januar 2020, som et led i et generationsskifte. Steen Jørgensen valgte at dele Steen Jørgensen El-installation A/S op i en entrepriseafdeling og en serviceafdeling.

 

Entrepriseafdelingen fortsatte, under navnet Steen Jørgensen El-installation A/S, med at varetage større entrepriseopgaver hovedsageligt på Sjælland.

 

Serviceafdelingen i Nordjylland blev herefter et selvstændigt firma, med base på Østre Strandvej 6 i vante rammer.

 

Steen Jørgensen El-Service ApS har afdelinger i Skagen og Frederikshavn.

 

Kapaciteten og kompetencerne

Steen Jørgensen El-Service ApS beskæftiger til daglig 9 mand og råder over 6 servicevogne, hvilket gør os i stand til at løse både større og mindre opgaver. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til fornuftige priser.

 

Vi går højt op i, at vores medarbejdere og ledelse står sammen om de fælles mål og udfordringer, der stilles til firmaer inden for vores branche. Herudover har vi et sundt økonomisk kapitalgrundlag, der giver os mulighed for at tiltrække dygtige medarbejdere og investere i den nødvendige teknologi.

 

Service i Nordjylland

Vi anser os selv for at være en alsidig og fleksibel virksomhed. Fra vores to afdelinger dækker vi hele Nordjylland. Og med serviceafdelinger i Frederikshavn og Skagen, er vi i stand til at afhjælpe private, virksomheder og offentlige instanser med el-udfordringer i hele Nordjylland. Vi ser frem til at indfri og opfylde vores kunders forventninger og behov nu og i fremtiden.