Firmaprofil

Steen Jørgensen El-installation A/S blev grundlagt i 1988 i Skagen af direktør Steen Jørgensen.

I dag er vi en virksomhed bestående af tre afdelinger i henholdsvis Skagen, Frederikshavn og København. Vi udfører også elarbejde i Sverige og Norge. Vi påtager os alle opgaver inden for faget.

Kapaciteten og kompetencerne
Firmaet beskæftiger omkring 45 medarbejdere og råder over 25 servicevogne, hvilket gør os i stand til at løse både større og mindre opgaver. Vi leverer altid kvalitetsarbejde til fornuftige priser.

Steen Jørgensen El-installation A/S er fire år i træk blevet tildelt Dagbladet Børsens Gazelle-pris. Gazelle-prisen er et udtryk for, at vi i en periode fra 1997-2000 har været blandt landets hurtigst voksende virksomheder hvad angår omsætning og medarbejdere.

Vi går højt op i, at vores medarbejdere og ledelse står sammen om de fælles mål og udfordringer, der stilles til firmaer inden for vores branche. Herudover har vi et sundt økonomisk kapitalgrundlag, der giver os mulighed for at tiltrække dygtige medarbejdere og investere i den nødvendige teknologi.

Service i Nordjylland
Vi anser os selv for at være en alsidig og fleksibel virksomhed. Fra vores tre afdelinger dækker vi hele Danmark. Og med serviceafdelinger i både Frederikshavn og Skagen, er vi i stand til at afhjælpe private, virksomheder og offentlige instanser med el-udfordringer i hele Nordjylland.

Vi ser frem til at indfri og opfylde vores kunders forventninger og behov nu og i fremtiden.