Alarmer og vagtfirma

Responstid på 21 minutter ved aktivering af alarm

Døgnvagt 96 79 10 00

Alarmsystemer i Skagen, Frederikshavn og Ålbæk

Steen Jørgensen El-Service ApS sikrer dit hjem eller din virksomhed mod ubudne gæster og/eller brand. Hvad end du har behov for at optimere dit hjem eller din virksomhed ved hjælp af en tyverialarm, brandalarm, vagtfirma eller noget fjerde, så kan vi hjælpe dig med rådgivning, installation og montering. 

 

Vores mangeårige erfaring på området gør os i stand til at rådgive om, hvilke alarmsystemer der vil være de ideelle i dit eller dit firmas tilfælde. På baggrund af en samtale med dig om dine forventninger og behov installerer vi et alarmsystem, der er tilpasset dine behov.

 

Vi monterer og installerer følgende automatiske anlæg, hvoraf flere af løsningerne er trådløse:

  • Indbrudsanlæg
  • Tyverialarm
  • Brandalarmsanlæg
  • Dør-adgangskontrol
  • Videoovervågning
  • Faste serviceaftaler

 

Vi tilbyder faste serviceaftaler på ovennævnte anlæg og sørger for eftersyn med det interval, de relevante myndigheder har fastsat som krav.

 

Vagtfirma og vægterordning

Vi står til rådighed hele døgnet. Så vil I føle jer sikre, så kontakt Steen Jørgensen El-Service ApS. Vi har eget vagtfirma og vægterordning samt kompetencerne og udstyret, der kan sikre dit hjem eller din virksomhed – og kører også ud, hvis uheldet skulle være ude og en alarm skulle gå.

 

Ved en evt. aktivering af en alarm har Steen Jørgensen El-Service ApS en responstid på 21 minutter.

 

Hvis du vil vide mere, kan vi kontaktes på tlf. 96 79 10 00 til en uforpligtende snak.