Varmepumper Skagen, Frederikshavn og Ålbæk

Går du med tanker om at benytte en alternativ energikilde og samtidig ønsker at passe på miljøet, så er en varmepumpe det rigtige valg. Ring til os og lad os fortælle om fordelene ved at få monteret en varmepumpe i din bolig eller i din virksomhed.

 

Varm dit hjem op ved hjælp af moderne pumpeteknologi. Steen Jørgensen El-Service ApS leverer og monterer luft-til-vand- og  luft-til-luft-varmepumper. 

 

Vi er KMO-certificeret og står for hele installationen. Du skal derfor ikke have en kølemontør indover,  som det ellers er påkrævet.

 

Salg og eftersyn af varmepumper

Hos Steen Jørgensen El-Service ApS tilbyder vi også salg, montering og service af varmepumper. På den måde kan du varme dit hjem op ved hjælp af moderne pumpeteknologi. Vi monterer også luft-til-lift-varmepumper. 

 

Vi er KMO-certificeret og står for hele installationen, hvorfor du ikke som ellers påkrævet er nødt til at have en kølemontør med ind over projektet. Derudover tilbyder vi også at udføre det lovpligtige årlige eftersyn af varmepumperne.

 

Mere information

For yderligere information om priser eller for et uforpligtende tilbud kontakt os da på tlf. 96 79 10 00. Vi kører i hele Nordjylland.